Imagocoach

Mensen zijn op hun best zijn als ze uitstralen wie ze vanbinnen zijn of willen zijn. Daar help ik bij door met ze te onderzoeken of de binnenkant klopt met de buitenkant.

 

Wil je weten hoe je over komt? Of je uiterlijk past bij wat je de wereld te bieden hebt of wat de wereld van je vraagt? Welk type kleding bij je past, welke accessoires, welke kleuren, welke buitenkant je binnenkant verder helpt? Onderzoek dan samen met mij hoe je je imago verder wilt ontwikkelen.

 

Na ongeveer tweeëneenhalf uur weet je wat bij je past en vertrek je met een stijlgids en een persoonlijk mood board. Voor jaren stijlplezier.

 

Misschien spreekt dit je aan.

“Het was de periode dat ik net een nieuwe baan had. Ik vond het lastig om te bepalen of ik nu me nu ook anders wilde kleden. Regien adviseerde me toen om m'n casual stijl af te wisselen met wat formelere kleding die meer mijn professionaliteit liet zien. Daardoor voelde ik me zekerder in m'n nieuwe werkomgeving en straalde ik dat ook  daadwerkelijk uit." 

bolletje1.png

Contact

Ben je benieuwd of heb je meer informatie nodig? Dat kan. Als je dit invult, ontvang je een bericht terug. Of ik bel je als je dat prettiger vindt.

Van Oosthuyselaan 15
3971 PD Driebergen
06 55 36 89 57
Uw volledige naam invullen

Graag een (geldig) email invullen

Invalid Input

Vul hier je telefoonnummer in.

Graag hier uw bericht invullen

Invalid Input

Invalid Input